'There is no way out'

“Housers zijn laag of soms helemaal niet opgeleid of beginnen met een aantal jaar vertraging pas op latere leeftijd aan een studie. Veel housers die ten diepste op zoek waren naar levensvervulling zijn terecht gekomen in een leegte” (House, 2017) Link naar webpagina

 

Ik ben het niet met alles eens want er zijn ook housers die een goede baan of een opleiding hebben. Maar die leegte herken ik wel. Tien jaar geleden kwam ik op een uitzichtloos punt in mijn leven terecht. Ik had een depressie en het gevoel dat ik op een dood spoor zat. Ik had nergens meer lol in, alles verliep moeizaam en mijn passie was totaal verdwenen. Ik kwam tot het besef dat ik zo niet verder in het leven kwam! Het werd de hoogste tijd om af te rekenen met mijn innerlijke saboteurs die mij steeds meer belemmerden in mijn dagelijks leven. Vanaf dat moment startte mijn Woman in Change persoonlijke ontwikkelingsreis.

 

Woman In Change uit Almere biedt vrouwen de mogelijkheid om te werken aan het opvullen van deze leegte. Na 4 sessies en 5 speciale Woman In Change Stappen heb jij focus, inzicht en de kracht om te werken aan je doel.

 

Succes is ook inleveren om zo opnieuw te kunnen investeren en inzien wat nodig is om weer richting te geven aan een nieuw begin.